2012. január 28., szombat

Wellness Batthany Kastélyhotel***S 5 nap+fp 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft -


Batthyány Wellness Kastélyhotel***Superior
Váljon főnemessé néhány napra a Batthyány-k ősi birtokán! Királyi és királynői kényeztetésben lehet része a testi és lelki felüdülést biztosító termálfürdőben, szaunában, a masszázs és a szépítő kezelések alatt. Elegáns éttermünkben házias ételeink idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat.
 
 
 
 
 
Szolgáltatások:
5 nap/ 4 éjszaka elhelyezés a múlt idők eleganciáját sugárzó történelmi Batthyány Kastély standard szobájában
félpanziós ellátás (bőséges svédasztalos reggeli és vacsora)
EXTRA : + személyenként 1 üveg sör vagy 1 pohár bor vagy egy üdítő
beltéri termálmedence, finn szauna, pezsgőfürdő, kültéri medence korlátlan használata
díjmentes sportolási lehetőségek: asztalitenisz, darts, strandlabda, lengőteke, tollaslabda
törölköző és fürdőköntös a szobába bekészítve
ingyenes WiFi internet-használat
zárt parkoló használata
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő.  Üdülőhelyi dij kb. 200 Ft/ felnőtt személyenként és naponta a helyszinen fizetendő.
Az ajánlat 2012 április elejéig érvényes, helyek függvényében.
Aukció zárás után 2 napon belül meg kell adni az utazók nevét és a kívánt utazási időpontot.
Fizetési határídő 4 nap. A vételár beérkezte után küldjük a foglalást( nem utalvány), általában 4-9 napon belül. A foglalás osztrák irodával történik, jelen akciós üdülést nem a vevő foglalja le.
Kérem a nyertest, hogy a fenti időpont határokat tartsa be.
Az aukció nem fizethető üdülési csekkel, de a szállodában más szolgáltatást ki lehet egyenlíteni üdülési csekkel.
A lefoglalt időpont lemondásával, időpont változtatással felmerülő esetleges költségek a vásárlót terhelik.
 
 
Meghatározott időpontra kérjen ajánlatot. Amennyiben megfelel az ár, felteszem zárt aukcióra az igénylő részére. Ebben az esetben az ár és az aukció is 1 napig érvényes !
 Január 6-11 között nincs lehetőségem az üzenetek megválaszolására.
Az ajánlat értéke 130000 ft, most előfoglalási akcióban az induló ár 1 forint.
 
 
 
 
 
 
Batthyány Kastélyszálló***:
A kastély 300 éves Ősparkjában kellemes sétát tehet a pihenni vágyó.
Szép múlttal rendelkező kastélyszállónk hírnevét az elmúlt évek során vendégül látott neves közéleti személyiségek is öregbítették.
Számos politikus, színész, sportoló és média személyiség töltötte szabadidejét e falak között, s büszkén állíthatjuk, teljes megelégedéssel.
Az épületben kényelmes, antik stílusban berendezett szobák és lakosztályok (29), étterem (100 fős), borozó, kávézó, konferencia terem (100 fős) található.
Szobái fürdőszobásak, tv-vel, telefonnal felszereltek.
Saját hőforrással rendelkező, termálvizes fedett medence, szauna, szolárium, kondicionálóterem, masszázs, pezsgőfürdő, külső medence, szépségszalon, fitness és wellness programok, teniszpálya, biliárd, sporteszköz-kölcsönzés, zárt parkoló szolgálja a vendégek kényelmét.
 
 
 
 
 
 
 
 A Zalacsányi-tó, köszönhetően az intenzív telepítésnek, igen népszerű a horgászok körében, ahol rekord méretű, kapitális halak kifogására nyílik lehetőség. A tó körüli erdőben információs jellegű tanösvény található. Nyaranta nagy népszerűségnek örvend a „ szabadidő-park”. Az erdők aljában lovastelep és lovasklub húzódik meg.
Látnivalók a kastélyszálló közelében
Hévízl 8 km
Balatonszentgyörgy (15 km)
Csillagvár: a Balaton nyugati csücskében, a tó fölé emelkedő erdős domboldalon található a Festetics grófok vadászvára. A csillag alaprajzú épület a világon egyedülálló. A fedett vár központi helyiségében található a több mint harminc méter mély kút, a kapitány-az őr és pihenő szobák, a füstös konyha, stb. Itt kapott helyet a középkori életpanoptikum, mely hűen mutatja be a múlt mindennapjait.
Sümeg (25 km)
Sümegi Vár: a szabálytalan sokszög alaprajzú, észak-déli irányban hosszan elnyúló belsőtornyos vár tekintélyes maradványaiban - egész évben - gyerekprogramokat, várjátékokat, középkori bajvívást, középkori vacsorákat rendeznek
 
Kehidakustány (2 km)
Gyógy- és élményfürdő
A fürdő 2. 600 m2 vízfelülettel, 13 medencével, több mint 2. 000 ingyenesen használható nyugággyal, szauna világgal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit.
 
Keszthely (15 km)
Festetics kastély: 1745-ben kezdték építeni, mai formáját 1884 és 1887 között nyerte el. A 101 helyiséges épület napjainkban múzeum és konferencia központ. Legértékesebb helyisége az 1799-1801 között épült Helikon Könyvtár, amelynek bútorzata eredeti, könyvállománya 86. 000 kötet.
Georgikon Majormúzeum: a magyar agrár-felsőoktatás történetén kívül gabonatermesztési, szőlészeti-borászati és kocsi kiállítás látható bognár- és kovácsműhellyel. Impozáns látvány a működőképes gőzeke.
Népviseletes Babamúzeum.
Panoptikum: közel 40 híres ember korabeli öltözékben.
Csigaparlament – egyedülálló óriás makett.
Kínzómúzeum.
Rádió és TV Múzeum.
Balatoni Múzeum: neobarokk épület, amelyben az emeleti állandó kiállításon a Balaton kialakulásával, növény- és állatvilágával, környékének történeti emlékeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. A földszinten van a római- és a középkori kőtár, valamint a híres festő, Halápy János emlékszobája.
Marcipánmúzeum és Cukrászda: a Festetics kastélytól kb. 200 méterre, a Katona József utca 19. szám alatt található, ahol a cukrászmester 100, marcipánból készült díszmunkája látható.
Városháza (Fő tér): alapjai 18. századiak, mai formája copf-stílusú; benne található a Polgármesteri Hivatal.
Ferences kolostor és templom (Fő tér): a tér meghatározó épülete a ferences rendi kolostor és temploma, amely a törökkorban végvárként szolgált, szentélyében láthatók hazánk legnagyobb felületű gótikus falfestményei.
 
 
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-02 21:24
. Wellness Batthany Kastélyhotel***S 5 nap+fp 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos