2012. január 23., hétfő

DORMEO 12+2 memória memory matrac 90x200 - Jelenlegi ára: 1 Ft ?

DORMEO 12+2 MEMÓRA HABOS MATTRAC.
MÉRETE: 90X200
1, 5 ÉVES HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN. Eredeti ára 49. 900, - volt.
TULAJDONSÁGOK:
Ébredjen olyan kipihenten, mint még soha!
A Memory 2+12 matrac a legújabb, modern anyagokból áll, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az alvásra és a közérzetre. A 2 újgenerációs anyag kombinációja megfelelő alátámasztást nyújt testének, így Ön kényelmesen tud aludni. Nincsenek többé álmatlan éjszakák, forgolódás és hátfájás:  a Memory 2+12 megváltoztathatja az életét!
Ön a legjobb anatómiai és ortopédiai tulajdonságokat élvezheti, mivel a Dormeo matrac ott támasztja meg a testet, ahol a leginkább szükség van rá: a nyaknál, a gerincnél és a csípő tájékán.
A pamut huzat Resistat elnevezésű anyaggal van átitatva, amely védelmet nyújt a poratkák, gombák és baktériumok ellen. A huzatban található szénszálak elvezetik a sztatikus elektromosságot, és megakadályozzák a porszemcsék felgyűlését a matracon.
Az antiallergén szilikonszálas bélésréteg további védelmet nyújt a baktériumok és allergének ellen.
A 2 cm vastag viszkoelasztikus memóriahab tökéletesen felveszi a teste alakját, és a súlytalanság érzésével ajándékozza meg Önt. Javítja az alvás minőségét, hiszen nem kell állandóan változtatnia az alvási pozícióját.
A maximális szellőzést a matracbelső cellás szerkezete, és a matrac oldalán speciálisan kialakított szellőzők biztosítják. A levegő keringése megakadályozza az izzadást.
A 12 cm vastag kényelmes, új generációs EcocellŸ hab tökéletes alátámasztást nyújt testének, és alkalmazkodik annak formájához, ily módon ellazítva és felfrissítve testét, amíg Ön alszik.
A Resistat védelemmel ellátott pamut huzat véd a poratkák, a gombák és a baktériumok ellen.
Egy egészséges matrac megfelelő arányban ötvözi a keménységet és a puhaságot
A Dormeo Memory 2+12 olyan kiváló minőségű alvási rendszer, amelynek célja a minőségi alvás és a tökéletes ellazulás biztosítása. Ezt a két célt csak akkor érhetjük el, ha kényelmesen fekszünk az ágyban, azaz nem fáj a hátunk. Az a régebbi elképzelés, miszerint az egészséges gerinc érdekében kemény, kényelmetlen matracon kell feküdnünk, helytelennek bizonyult. A tökéletes kényelemhez a testnek a megfelelő pozícióban kell elhelyezkednie.
A Dormeo Memory 2+12 matracot két modern anyag speciális kombinációja teszi különlegessé, amelyek ideálisan kiegészítik egymást:
az EcocellŸ rugalmassága kiválóan alátámasztja a testet, és biztosítja a gerinc megfelelő ívét,
a memóriahab körbeöleli a testet, és felveszi a test vonalait.
A kemény és puha anyagok kombinációjának köszönhetően a matrac mindenki számára alkalmas, aki közepes keménységű matracra vágyik, mégis szeretne kényelmesen aludni. A Memory 2+12 mind a puhaságot, mind a szilárd alátámasztást biztosítja.
Az EcocellŸ-ből és memóriahabból készült matrac előnyei:
csökkenti a nyomást azokon a testrészeken, amelyekre alvás közben a legnagyobb teher hárul,
nagyobb kényelmet nyújt, és 90%-kal csökkenti az alvás közbeni forgolódást,
tökéletesen alkalmazkodik a testhez,
a súly egyenletesen oszlik el a matrac egészén,
javítja a vérkeringést, és elősegíti a vér áramlását a testben,
fokozatosan puhul meg, ahogy átveszi a test hőmérsékletét,
hosszú élettartam.
Átvétel szállítás inkább személyesen a méretei miatt.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 13:45
. DORMEO 12+2 memória memory matrac 90x200 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos