2012. február 8., szerda

Nikken Super Mini - a "japán aszpirin" + ajándék - Jelenlegi ára: 9 000 Ft .

Elmesélem a történetet, ez tegnap este, 2011, 04, 07-én történt a családomban:
Édesanyámnak este begörcsölt az epéje (gyakran panaszkodik rá, de most a szokásosnál jóval erősebb volt a jelenség).  Elég jelentős fájdalma volt, szúró, hasogató. Gondoltuk, baj nem lehet belőle, rátette a fájó pontra a superminit, és két perc elteltével már csillapult a fájdalom.  
Anya kb. negyedóra múlva el is aludt, és reggel vidáman mesélte, hogy fájdalommentesen végigaludta az éjszakát.
Ez az apró kis holmi nagy megbecsülést élvez nálunk. Kisebb-nagyobb fájdalmakra alkalmazzuk, én egy horgolt nyakláncon állandóan a nyakamban hordom. Úgy vettem észre, hogy azóta nyugodtabb is vagyok, nehezebb kiborítani.
Bárkinek melegen tudom ajánlani.
100 százalékos mágneses lefedettség
Hosszú hullámú infravörös technológia
Kényelmes, hordozható méret
A Kenko Super Minivel a Nikken egy újabb technikai vívmányt vezetett be a mágneses technológia területén – ez az EQL (Equilateral magnetic field, egyenletes mágneses mező), amely precíziós tervezése révén 100 százalékos mágneses lefedettséget tesz lehetővé. A Nikken ezt a hatékony koncepciót még tovább fejlesztette a hosszú hullámú infravörös technológia hozzáadásával, egy valóban figyelemre méltó terméket hozva létre.
Ajándéknak is kiválóan alkalmas, szép díszdobozban. Adok mellé egy horgolt nyakláncot, amelybe beletéve nyakban viselhető. Többféle színben kérhető.
A Kenko Super Mini kényelmesen illeszkedik bármely testrészre, egy nyugtató és ellazító mágneses mezőt hozva létre. Kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magával vihesse és részesülhessen az energizáló mágnesességből.
A sokoldalú használat és a gyakorlatilag korlátlan élettartam
EQL Mágneses technológia
Hosszú hullámú infravörös technológia
Ellazulás és feszültségoldás modern technológiákkal - ott, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá! Érezze a mágneses technológia és a hőszabályozás előnyeit!



Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 06:29
. Nikken Super Mini - a "japán aszpirin" + ajándék - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Fontos