2012. február 18., szombat

Mikrosat Hobby 300Wattos műtermi vaku AJÁNDÉKKAL - Jelenlegi ára: 25 000 Ft +

Az alább leírt vakunak a régebbi változata, hibátlanul működik!
AJÁNDÉK egy 45 X 45-ös soft box!
MIKROSAT BASIC 320 stúdióvaku
A jó fotóhoz nem elég az egyre nagyobb felbontás, programautomatika, hiper-szuper TTL vezérlés. A kamera mellett a fény és az árnyék a legfontosabb szerszámaid.  Nemcsak egyszerűen megvilágít, hanem kiemel, eltüntet, térhatást hoz létre, meghatározza a hátteret. A lehetőségek végtelen variációját adja a kezedbe. A szobrász sem menne sokra csak vésővel, vagy csak kalapáccsal, ugye?  
Ugye Te is szeretnéd ismerőseidet elkápráztatni a képeiddel?  Jó lenne a társaság középpontjává válni, amikor mindenki azt kérdezi Tőled: Ezt hogy csináltad? Szerényen mosolyogva elmeséled, hogy épp most rendeztél be egy kis fotostúdiót, és még lottónyereményre sem volt hozzá szükség.  
Ahhoz, hogy jó képet készíts, a fényképezőgépen kívül tudásra és világításra lesz szükséged. Az ismereteid bővítéséhez az online-fotosulival próbálunk hozzájárulni, a profi világítás létrehozásában pedig a Mikrosat Basic stúdióvakuk lesznek segítségedre.  
A készülék roppant egyszerűen kezelhető. Bátran ajánjuk azoknak a fotósoknak is, akik még csak most szeretnének megismerkedni  a stúdióvilágítás rejtelmeivel.  
A műszaki paraméterek tekintetében sem lehet panasz, az elektronikátmikroprocesszor vezérli, így biztosak lehetünk benne, hogy az egymást követő feltöltések mind azonosak lesznek és nem tapasztalunk a teljesítményben ingadozást.
A 150W-os halogén beállítoizzó segítségével ellenőrízhetjük a fotózandó témánkra eső fény-árnyék hatást, továbbá segít az élességállításban is. Igény szerint 250W-os típusra is cserélhetjük. A duplaüvegbúrás kivitelnek köszönhetően kézzel is megfoghatjuk az izzót csere esetén.
Három féle állapot közül választhatunk a modelfény esetén:
- kikapcsolt, ez esetben nem világit 
- teljes fényerő, a vaku teljesítményétől függetlenül maximális fényerővel világít
- teljesítményarányos, ez esetben a vaku teljesítményével arányban módosul a fényereje
A készülék a feltöltést is többféle módon képes jelezni. Választhatjuk a hangjelzést, ez esetben egy egyszeri sípolással jelez, vagy választhatjuk az optikai visszajelzést, ilyenkor a modellfény a töltés idejére kialszik és csak akkor kapcsol fel ismét amikor a vaku újratöltött. A két funkció akár együtt vagy egymástól függetlenül is kiválasztható.  
A Slave mód aktiválásával másik vaku fényére is elvillanni.
A készülék hűtéséről nagyteljesítmény ventillátor gondoskodik, ez hűti a belső elektronikát és a villanócső illetve a  beállítóizzó álltal termelt hőt is elvezeti. Továbbá hővédelem is gondoskodik a biztonságos üzemeltetésről, így komolyabb terhelés esetén sem léphet fel probléma.
A széles körben elterjedt Bowens fényterelő csatlakozásnak köszönhetően afényterelők nagy választéka áll a rendelkezésre.
Masszív aluminium ház védi a fizikai sérülésektől a készüléket, a fényterelő csatlakozása is fém öntvény. A súlya ennek ellenére is csekély, könnyen szállítható.  
Szabadtérben való használathoz jó választás lehet a Tronix XT hordozható inverteres áramforrás, mely több száz villantást tesz lehetővé olyan helyeken ahol nincs hálózati feszültség.



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 13:59
. Mikrosat Hobby 300Wattos műtermi vaku AJÁNDÉKKAL - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Fontos